Op zoek naar een baan in de thuiszorg?

Thuiszorg is zorg dat bij de cliënt thuis wordt gegeven. Werken in de thuiszorg is een dankbare werk waar je veel waardering voor krijgt. Naleya Thuiszorg stelt hierdoor haar cliënten én zorgverleners centraal en ontzorgen beide waar mogelijk. Naleya Thuiszorg tracht een organisatie te zijn waar mensen zich thuis voelen, een organisatie waar mensen graag willen werken. Wij leveren wijkverpleging in Zoetermeer, Den Haag (Leyenburg, Loosduinen en Mariahoeve), Rijswijk en Delft.

Als zorgverleners van Naleya Thuiszorg draag je bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van cliënten. Onze missie is het leveren van liefdevolle zorg, waarbij respect voor de cliënten en voor elkaar de kenwaarden zijn.  Onze zorgverleners verlenen kwalitatieve en hoogwaardige zorg die aansluit bij de persoonlijke wensen van de cliënt. Met als oogpunt dat de cliënt het regie heeft van zijn eigen leven. Als zorgverlener in de thuiszorg maak jij dit allemaal mogelijk!

Wij zijn een professionele en groeiende organisatie. Wij zijn daarom altijd op zoek naar nieuwe aanwinsten voor ons bedrijf. Onze zorgverleners worden structureel bijgeschoold en krijgen volop mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen en te ontplooien. Als erkende leerbedrijf bieden wij ook regelmatig stageplekken aan. Zoek jij een leuke en leerzame stageplaats waar je veel ervaring kan opdoen? Laat het ons weten en reageer direct!

Vacatures

Bekijk hieronder onze vacatures en solliciteer direct. Staat er voor jou geen passende vacature tussen?

Vacatures

Op zoek naar werk? Klik op onderstaande link voor meer informatie.

Vacatures

Werken en leren

Natuurlijk bieden wij ook stageplekken aan. Als erkend leerbedrijf bieden…

Lees meer

Solliciteren

Bent u op zoek naar een baan in de thuiszorg dan kunt u bij ons solliciteren. U…

Lees meer